Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Paardcafé, Den Haag

Paard Den Haag Prinsegracht 12, Den Haag, Nederland

Paardcafé: Awash + Kasper Baum

Gratis

Jaxx, Roosendaal

Jaxx Roosendaal Molenstraat 60, Roosendaal, Nederland

Roosendaal! JaxX! Vrijdagavond 18 november spelen we een eigen show in Café JaxX. We spelen uiteraard veel nummers van onze plaat maar nemen ook een paar nieuwe liedjes mee! Komt...

Stathe, Utrecht

Stathe Rozenstraat 15, Utrecht, Nederland

Stathe op de donderdagavond, een begrip in Utrecht. Kom en support je favoriete mannen! We spelen om 21u.

De Helling, Utrecht (support Dirty Sound Magnet)

De Helling Helling 7, Utrecht, Nederland

Wat komt er na Hamburg? Precies! Hometown Utrecht. Op donderdag 26 oktober spelen we in De Helling, als support van de Zwitserse psych-rockers Dirty Sound Magnet. Dus als je ook trek hebt in een stevig avondje rocken, dan kom je over twee weken naar De Helling. Tickets via de site van De Helling (https://dehelling.nl/agenda/dirty-sound-magnet-26-10-2023/)

Live in Lievense, Breda

De zaterdagavond in Lievense, Breda, is legendarisch. Zeker als KASPAR BAUM uit Utrecht komt rocken, met een stapel nieuwe songs van hun tweede plaat World Wide Willow. Kom dansen!

Festival POBparade: Rebel Yell, Breda

Rebel Yell Sint Janstraat 3, Breda, Nederland

We komen op ons paasbest naar Rebel Yell in Breda om de nummers van onze nieuwe plaat World Wide Willow live te spelen. Uiteraard hebben we ook de hits van debuutalbum Vuurland bij ons en misschien ook nog wel iets gloednieuws. Het wordt in ieder geval een feestje als je van donkere wave en post-punt […]

Café Jaxx, Roosendaal

Jaxx Roosendaal Molenstraat 60, Roosendaal, Nederland

Wegens groot succes in 2022 komen we terug naar Roosendaal. Gewapend met onze nieuwe plaat World Wide Willow gaan er er wederom een fijn feestje van maken. Kom je ook dansen?

Gratis